Purkutöissä meilllä on vahva kokemus pienistä piikkauksista rakennusten kokonaispurkuun.


Pitkästä kokemuksesta ja laajan kaluston ansiosta purkutyöt tehdään aina ympäristö ystävällisesti ja lähes kaikki materiaalit haitta-aineita lukuunottamatta pystytään kierrättämään. Loppusijoitukseen toimitamme vain kierrätykseen kelpaamattoman materiaalin, purkutöissä lajittelu tehdään aina suoraan työmaalla.

Purkutöissä kalustostamme löytyy kaikki tarvittava koneisto, kaivinkoneet 1,6t-25t sekä tarvittavat lisävarusteet kuten lajittelukourat, rammerit, rototilt sekä pulveroija. Jätteen lajitteluun löytyy laajasti erilaisia vaihtolavoja, kuljetuskalustoa sekä kurottaja.

Teemme myös pilaantuneiden maiden puhdistuksia.

Suoritamme myös sisäpurkutöitä/saneerauspurkutöitä joissa teemme työt aina pölyttömästi alipaineistaen tilan/tilat sekä suojaamalla seinät/jäävät rakenteet.

Sisäpurkutöihin meiltä löytyy minikaivinkoneita, pienkuormaajia, teladumppereita 0,4t-8t sekä tarvittaessa myös tiloihin joissa työskentely tavanomaisilla polttomoottoreilla on kielletty, löytyy nestekaasukäyttöinen Avant 520 LGP Jolloin vältytään pienhiukkasilta sekä hään vaarallisilta vaikutuksilta. Teemme myös pienkaivuutöitä niin rakennuksen sisällä kuin ulkona.

Meiltä löytyy myös laaja valikoima tarvittavia käsityökaluja kuten piikkausvasarat, saneerausjyrsimet, lattiahiomakoneet ym.

Kaikkia töitä tehdään niin tunti kuin kokonaisurakkana.

Kysy lisää palveluistamme!

Tulemme mielellämme arvoimaan kohteesi!